Saline Simon

Dansk mode skandale! WoodWood/Lina Rafn/X-factor!

January 4, 2014
(This post will be in danish, not english)
Jeg ser ikke så meget TV, og helt bestemt ikke et program som X-Factor – det har jeg altså bare lige lidt for meget street cred til, ikås? Men da jeg heller ikke lever under en sten, er det altså ikke smuttet min næse forbi, at vi lige nu, i skrivende stund, oplever en af de allerstørste modekriser til dags dato. 
Igår da en ny sæson af det åh-så-fantastiske X-Factor startede, havde dommer (og berygtet dansk mode ikon) Lina Rafn valgt at iføre sig en WoodWood cap, til 240 kroner, over sit lange, blonde hår. Under udsendelsen tweetede WoodWood grundlægger Karl Oskar Olsen ”Tag den kasket af tak !!! #xfactor” hvilket er blevet retweetet omkring 49 gange og har startet en kæmpe debat på internettet. 
I løbet af dagen har jeg brugt mere tid end jeg vil indrømme på at fnise over folks reaktioner på twitter under #woodwoodgate, og sjældent har jeg set så voldsom reaktion over noget så.. Ligegyldigt.
Lina’s undskyldning om at hun ikke havde tænkt sig om da hun iførte sig kasketten under optagelserne og at hun sagtens kan forstå at WoodWood ikke vil associeres med et så kommercielt TV program som X-Factor når det nu er et mærke for en lukket kreds af ”feinschmeckere” er for mig helt hen i vejret når 1. Der er fem WoodWood butikker i Europa 2. Kasketten er på tilbud til 240 kroner (hvor eksklusivt) og 3. Karl Oskar Olsen åbenbart også selv sidder og følger med i X-Factor.
Er det virkelig så slemt at blive associeret med X-Factor, når det tydeligvis har givet SÅ god reklame efter dette? Jeg tvivler på hvor mange almene danskere overhovedet anede at der var noget der hed WoodWood før nu, og da slet ikke at nogen havde opdaget hvem designeren af kasketten var. Eller er problemet at det er Lina Rafn som har kasketten på? Det kunne selvfølgelig også bare være snobberi fra Karl Oskar’s side?
Jeg er død spændt på at høre hvad i synes? Finder i hele denne sitaution mindst ligeså tosset som jeg gør, eller har i altså også bare virkelig stærke følelser om lige netop denne kasket på Lina Rafn’s X-Factor ansigt?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Donald January 4, 2014 at 11:33 pm

  Det var totalt ligegyldigt hvad hun havde på. Udsendelsen var klippet, så der skulle komme lidt drama ud af at der var så mange ansøgere, der ikke kunne høre, at de ikke kunne synge. Det blev forværret/forhøjet drama, da Line på et tidspunkt sagde at hun var lige ved at melde fra. (Men herregud, det var jo første ansøgerrunde og der må vel være nogen andre ansøgere et andet sted).

  • Reply Saline Simon January 4, 2014 at 11:37 pm

   Ja, jeg syntes nok der var overordentligt mange status opdateringer på facebook omkring det igår. Som sagt følger jeg slet ikke med i det selv, så tak for din opsummering! Hvis man tænker over det, har der så ikke været ret mange forskellige talent programmer + mange sæsoner af hvert program efterhånden? Vi må vel løbe tør for danskere der kan synge på et eller andet tidspunkt 😛

 • Reply Anonymous January 5, 2014 at 12:28 am

  Det er fuldstændig hen i vejret. Hvor snobbet har man lov til at være? Over et mærke ingen kender til? Jeg skal være ærlig at sige at jeg ikke kendte til mærket før dette opslag, og det er jeg sikker på at størstedelen af Danmarks befolkning heller ikke gør.

  • Reply Saline Simon January 5, 2014 at 12:56 am

   Nej, vel? Jeg kender godt WoodWood i forvejen, men jeg er altså også virkelig nerd! Så jeg synes også han er lige lovlig kæphøj ham Karl.

  Leave a Reply